| Mikä on Graffa.fi? |


Niks ja naks, kävi näin. Yks ja kaks, kaikki alkoi vain.

GRAFFA:n takana suurin syy oli halu kokea ja saada, tuli aika ja tarve. Yksin kertaisesti oikeat palikat loksahtivat paikoilleen ja syntyi GRAFFA.fi uusi luova tapa toimia.

Kuin hydrologinen kierto GRAFFA on jatkuvassa liikkeessä ja tuottaa ajatuksia, ideoita, teoksia ja käsitteitä. Käsitteistä — teoksiin ja teoksista ajatusten kautta ideoihin tuottava vapaa mediapalveluitten WWW-putiikki. Joskus pelkkästä halusta saada ja tuntea, luomme tunteita ja elämyksiä. Oli elämys sitten käsin kosteteltava ja sormissa tunnusteltava, tai sitten aistien räjäyttävä elämys. Tyhjästä voi aina taikoa, eikä hattumme ole koskaan tyhjä ideoista.

Meillä onnistuu niin pienet, kuin isommatkin unelmat. Vaikka olemme pieni purjehtia media valtameressä, tekojemme vaikutukset ovat aina suuret.

 


”Yksinkertaisesti GRAFFA on vastustamaton ja mediaseksikäs Beauty & Art WWW-putiikki tunteisiin.”


 

Arvostamme rehellisyyttä ja avoimuutta, meille mielipiteenne merkitsee paljon. Otamme huomioon tarpeenne ja kunnioitamme sitä. Ei ole liian pientä eikä suurta toivetta, mitä emme toteuttaisi. Tehdään unelmista yhdessä totta.

Toimimme kapteenina median aalloilla, meidän navikoidessa luovuuden virtauksissa. Pystytte keskittymään nauttimaan elämästä, meidän toteuttaessa unelmianne.

Palvelumme ovat ohjattuja turistimatkoja median valtamerille. Jokainen matka rakennetaan toivotuista palikoista, aina ainutlaatuiseen kokonaisuuteen. Nostamme purjeet tuulelle ja tuomme auringon. Halusitte sitten nopean irtioton, tai toteuttaa suuremman unelman. Me autamme ja purjehdimme kanssanne aina turvallisesti perille.

Meille asiakkaan tarpeet on ensisijaisia ja kunnioitamme niitä. Etenemme yhdessä ja teemme asiat yksitellen aina alusta — loppuun. Näin turvaamme yhteisen matkan onnistumisen ja turvallisen pohjan tulevaisuudelle. Otamme huomioon jo olemassa olevat resurssit ja kokonaisuudet. Kasvattamalla ja voimistamalla jo olevia juuria saamme kattavamman kasvun. Ilman että teemme turhia uhrauksia, tai hukkaisimme alkuperäisen idean muitten palvelujen alle.

Yksilöllinen suunnittelu turvalliselle kasvualustalle vähentää riskejä ja takaavat myös aikaa enemmän elämästä nauttimiseen. Yksilöllinen suunnittelu ja sen tuoma rakenne auttavat tuomaan esille oikeat tarpeet ja niitten ajankohdat. Myös nopeamman ja kohdistetumman näkyvyyden. Samalla pystyen seuraamaan kuinka ratkaisut tuottavat kasvua ja mitkä osa-alueet toimivat parhaiten.

Eli ei turhia sitoutumisia ja raskaita laatikoita varastoon. Vaan kevyttä ja uutta hetkeen ja siitä nauttimiseen. Keventämällä painokuormaa voitte paremmin ja kohtaatte enemmän onnistumisia. Ainoa vaara piilee onnistumissa ja niistä aiheutuvassa riippuvuuden tunteesta. Mutta onko tämä kaikki sitten sen arvoista, että uskallatte ottaa sen riskin. Se on teistä kiinni, riittääkö rohkeus lähteä ohjatulle turistimatkalle elämyksiin ja tunteisiin.

Olette erittäin tervetulleet vastuttamattoman ihmisläheiselle elämysmatkalle tunteeseen.

Yksinkertaisesti GRAFFA on vastustamaton ja mediaseksikäs Beauty & Art WWW-Putiikki tunteisiin.

— GRAFFA —

Ps. OH JOY!