VOITTO! Tolerance ( Musictelevision animotion competition 2003 )

Nopea ( 5 pv.) animaatio sanasta ”TOLERANCE”. Kaveri kysyi, jos lähdettäs tekemään animaatiota ja osallistuttaisiin tälläiseen kilpailuun. Ainoa pikku muuttuja oli, että video pitäisi saada kasaan nopeasti. Kilpailu oli ollut voimassa pari kuukautta ja kyseisenä hetkenä aikaa oli enää jäljellä alle kaksi viikkoa.

Aikaahan olisi ollut runsaasti jos kokoaika olisi ollut käytössä, mutta video piti toimittaa ameriikkaan postitse ja sitä varten piti otta ahuomioon viikon toimitusaika ja viikonloput.

Eli video kasattiin tyhjästä sanan: ”TOLERANCE” päälle. Käsikirjoitus, nopea runko, video+äänet ja kilpailun paperit piti saada kasaan 5 päivässä. onnistuttiin ja voitettiin koko kilpailu. Saimme kansainvälistä menestystä ja mammonaa.

Video pyöri 8 kertaa vuorokaudessa vuoden ajan ympäri maailmaa. Saavuttaen aika paljon näkyvyyttä.

Tolerance (Musictelevision animotion competition 2003) from Graffa on Vimeo.

 


Työ:  Suunnittelu & grafiikka

Sivun alkuun